Cooking

QoTD

Art only begins when you are full.
மனிதன் நிறை பெற்ற பிறகுதான் அவனுக்குள் கலை ஆரம்பிக்கிறது.

வெங்காய சாம்பார் | Shallot Sambar


Udayakumar Nalinasekaren
Apr 15, 2017

Vengaya Sambar

இன்றைய சமையல் வெங்காய சாம்பார். இது இட்லி மற்றும் தோசைக்கு தொட்டுக் கொள்ள உகந்தது. சாம்பார் வகையென்றாலும் சாதத்தில் பிசைந்து சாப்பிட நன்றாக இருக்காது. இட்லியை இந்த சாம்பாரில் ஊறப் போட்டு ஒரு கட்டு கட்டலாம். நீங்களும் சமைத்துப் பாருங்கள்.

Today's recipe is Shallot Sambar. This Sambar is a very tasty side for Idli or Dosa. However, this Sambar does not go well when mixed with with steamed rice. As a kid I used enjoy floating Idlis in this Sambar, soak them and eat the tasty mash.  Sambar used to become the main and Idli became the side. Now this is for you to try and enjoy.


About This Site

This site is the personal website of Udayakumar Nalinasekaren. It is a pleasure to have you around. Thank you for visiting .

Terms of Use
Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Credits

This site uses Python and Django. Uday is the developer.

Site uses Twitter Bootstrap for its responsive UI.

The free theme of this website is courtesy HTML5 Templates Dreamweaver

Get in Touch